Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون استاندار آذربایجان غربی بر ضرورت تسریع در ساماندهی مراکز خرید و فروش میوه‌های فصلی در حاشیه جاده‌ها به‌ویژه سیب صنعتی تاکید کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از اروم‌نیوز، رضا حسینی صبح امروز در جلسه ساماندهی مراکز خرید و فروش میوه های فصلی در حاشیه جاده‌ها به ویژه سیب صنعتی که در محل سالن جلسات شماره ۴ استانداری برگزار شد، اظهار داشت: با توجه به مشکلاتی که احداث مراکز خرید فصلی غیر‌مجاز در حاشیه جاده‌ها به دنبال دارد، ضرورت دارد دستگاه‌های مربوطه از جمله اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای، بهداشت و درمان و امور اراضی استان در این خصوص برای تسریع در روند امور تا قبل از آغاز فصل برداشت سیب صنعتی وارد عمل شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی، افزود: با توجه به اینکه بیشتر باغات سیب درختی و هسته‌دار استان در ارومیه واقع شده و در این راستا تجمیع مراکز جمع‌آوری سیب به منظور نظارت بیشتر بر نحوه خرید محصول ضروری است.

مشاور اجرایی رییس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان‌غربی نیز در این جلسه با ارائه گزارشی از وضعیت اقدامات انجام یافته در مورد ساماندهی و جمع‌آوری میوه‌های درختی کنار جاده‌ای به‌ویژه سیب صنعتی، عنوان کرد: نزدیک ۳۲ فقره مجوز و موافقت اولیه توسط مدیریت صنایع تبدیلی و عذایی سازمان جهاد کشاورزی برای احداث مراکز خرید در کنار جاده ها صادر شده است که از این تعداد ۲۱ فقره فقط مربوط به شهرستان ارومیه است و برای ۳۰ مرکز خرید تعاون روستایی نیز که مطابق با استانداردهای تعیین شده نیز اجازه خرید صادر شده است.

محمود مظلومی، ابراز داشت: با توجه به اینکه امسال زمان سال‌آوری باغ‌های سیب درختی استان است و سالانه یک سوم محصول تولیدی سیب درختی استان به مصرف کارخانه‌های صنایع تبدیلی می‌رود، ساماندهی مراکز خرید کنار جاده‌ها قبل از فصل برداشت بیش از پیش ضرورت دارد.

وی، یادآور شد: یکی از مهم‌ترین اقدامات جهاد کشاورزی ساماندهی بازار سیب درختی و کاهش مشکلات باغداران است.

در این جلسه، هریک از اعضای حاضر پیشنهادات و راهکارهای عملی خود را برای بهبود و اصلاح وضعیت موجودی سیب تولیدی باغداران استان ارائه کردند و مقرر شد مصوبات جلسه از طریق رسانه‌ها و مدیریت ترویج و روابط عمومی سازمان با نصب بنرهای ترویجی به باغداران اطلاع‌رسانی شود.

لازم به ذکر است؛ هر‌گونه فعالیت بدون مجوز عاملان جمع‌آوری سیب صنعتی در حریم جاده‌ها ممنوع بوده و توسط سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای و نیروی انتظامی از این اقدام ممانعت می شود.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۴۸۳۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشارکت پنج هزار خانواده اصفهانی در طرح تبدیل زباله میوه و سبزی به خشکاله

مدیر عامل انجمن محافظان طبیعت شاد گفت: پنج هزار خانواده اصفهانی زباله صفر دارند و در طرح تبدیل زباله میوه و سبزیجات و صیفیجات یاریگر این انجمن هستند.

رسول حیدری روز جمعه در گفت و گو با ایرنا افزود: این انجمن با همکاری شهرداری از سوم تا نهم اردیبهشت ماه در مدارس مناطق مختلف اصفهان در راستای فعالیت محیط زیستی و ساخت زیربنای فرهنگ‌سازی و مهارت سازی در کودکان، با روشی کاملا جذاب و در قالب بازی، نحوه تبدیل زباله میوه و سبزی به خشکاله را برای جلوگیری از تولید شیرابه و تخریب محیط زیست به دانش آموزان آموزش می دهد.

وی با اشاره به جشنواره ۳۶۵ غذای گیاهی سالم که روز جمعه (امروز) در چهارباغ عباسی برگزار شد، ادامه داد: این جشنواره بزرگترین جشنواره غذایی گیاهی در خاورمیانه است که امروز از ساعت ۱۶ تا ۱۹ در اصفهان برگزار شد که در آن تابلوهای تهیه شده با پوسته های میوه و سبزی و صیفی به معرض نمایش درآمد.
به گفته وی، همایش و سخنرانی به همراه اجرای غرفه های تغذیه سلامت در هفته جاری از ساعت ۱۶ تا ۱۹ در جاده سلامت اصفهان برگزار می شود.
مدیر عامل انجمن محافظان طبیعت شاد افزود: روزانه حدود ۴۰ تن زباله در کشور تولید و تنها حدود هشت درصد این زباله ها بازیافت می شود.
وی خاطرنشان کرد: روزانه حدود یک هزار تن زباله در اصفهان تولید می شود.
حیدری گفت: ۶۰ تا ۷۰ درصد زباله ها را شیرابه و رطوبت تشکیل می دهد و دو سوم حجم زباله‌ها با خشک کردن پوست میوه ها و ته مانده سبزیجات، کاهش پیدا می‌کند.
مدیر عامل انجمن محافظان طبیعت شاد با بیان اینکه این انجمن آمادگی لازم برای جمع آوری خشکاله ها را در سراسر اصفهان دارد اظهار داشت: خشکاله میوه و سبزی منبع غذایی خوبی برای خوراک دام ها محسوب می‌شود.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • اجرای طرح ساماندهی وانت‌های میوه‌فروش در سنندج
  • لزوم ساماندهی وانت‌های میوه فروشی در سنندج
  • وعده شهردار سنندج برای ساماندهی وانت‌های میوه‌فروش ‌
  • از ساماندهی بازار آهن شادآباد تا تسریع پیگیری طرح شن‌چاله‌ها
  • ساماندهی بازار آهن شادآباد و پیگیری طرح شن‌چاله‌ها در کمیسیون ماده پنج تسریع می‌شود
  • مشارکت پنج هزار خانواده اصفهانی در طرح تبدیل زباله میوه و سبزی به خشکاله
  • بررسی آخرین وضعیت سیب ذخیره شده در سرد خانه های آذربایجان غربی
  • تسریع در تکمیل جاده پلدختر - خرم‌آباد مطالبه مردم است
  • کاهش تلفات تصادفات رانندگی نیازمند اقدامات فرهنگی است
  • تزریق و تلقیح بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان